جدیدترین اخبار :
  • سیزدهمین نمایشگاه بین‌المللی نوشیدنی‌ها؛ چای، قهوه و صنایع وابسته؛ فرصتی برای معرفی ظرفیت واقعی منطقه آزاد چابهار به بازارهای داخلی و بین‌المللی
  • در حاشیه بازدید از سیزدهمین نمایشگاه نوشیدنی‌ها؛ چای، قهوه و صنایع وابسته ؛
  • بازدید مشاور رئیس‌جمهور از غرفه منطقه آزاد چابهار؛ تشریح برنامه‌های سرمایه‌گذاری در زنجیره چای و قهوه
  • منطقه آزاد چابهار در مسیر توسعه زنجیره ارزش چای و قهوه و صنایع وابسته؛ حضور سازمان و ۶ شرکت منطقه در نمایشگاه بین‌المللی نوشیدنی‌ها
  • دستور ویژه استاندار برای مدیریت هوشمند مرز ریمدان؛ تأکید بر نقش منطقه آزاد در سامان‌دهی مبادلات

ریمدان آماده خدمات دهی به 30 هزار زائر اربعین حسینی

اخبار سازمان | تاریخ خبر : 2/05/21 | تعداد بازید :1332
دبیر ستاد اربعین مناطق آزاد در بازدید از مرز ریمدان منطقه آزاد چابهار گفت: این مرز آماده خدمات دهی به 30 هزار زائر اربعین حسینی است.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد چابهار، محمدفرزاد میرزایی قلعه ضمن بازدید از امکانات موجود در مرز ریمدان گفت: امکانات و تسهیلات برای خدمات دهی به زائران پاکستانی که قرار است از مسیر کشورمان، در پیاده روی تمدن ساز اربعین حضور پیدا کنند، از جانب نهاد های مختلف با هماهنگی ستاد مرکزی اربعین کشور در مرز ریمدان آماده و کامل است. 

وی ادامه داد: مرز ریمدان آمادگی خدمات دهی به بیش از ۳۰ هزار زائر را دارد هرچند که پیش بینی ما تردد حداقل ۲۵هزار زائر در این مدت است. 

دبیر ستاد اربعین مناطق آزاد همچنین با اشاره به بازسازی و ترمیم جاده دسترسی به مرز ریمدان تاکید کرد: این جاده تا ۲۵ مردادماه به سازمان راهداری تحویل داده می شود تا ارائه خدمات به زوار، از ۲۶ مردادماه آغاز شده و تا پایان ایام اربعین ادامه یابد.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل